به‌روزرسانی جدید واتس‌اپ با یک هشدار مهم همراه است!

واتس‌اپ به زودی و در یک به‌روزرسانی جدید، ویژگی جدیدی را ارایه می‌کند که ممکن است بحث‌برانگیز باشد.

به گزارش راه فناوری، به نقل از عربیک آر تی؛ ماه هاست که شایعه شده واتساپ می‌خواهد به روز رسانی جدیدی را عرضه کند، اما اکنون به نظر می‌رسد این شرکت یک قدمی ایجاد تغییری عمده در این پلتفرم است. همانطور که توسط تیم همیشه قابل اعتماد در WAbetainfo مشاهده شده، واتساپ اکنون به طور رسمی توانایی ساخت تصاویر و فیلم‌ها را از بین می‌برد. این ویژگی بسیار شبیه به Snapchat به این معنی است که لحظه‌ای که یک تصویر یا فیلم در دستگاه گیرنده باز می‌شود، به محض بسته شدن، ناپدید می‌شود و از بین می‌رود.

ارسال تصاویر در واتساپ خصوصی‌تر می‌شود

تصاویری منتشر شده که نحوه کار با این قابلیت واتس اپ را توضیح می‌دهد و می‌گوید که این گزینه به کاربران امکان می‌دهد تصاویر و فیلم‌ها را به صورت خصوصی تری ارسال کنند. با این حال، واتساپ همچنین به کاربران هشدار می‌دهد که اگرچه فقط یک بار می‌توان تصاویر و فیلم‌ها را مشاهده کرد، اما هیچ چیز نمی‌تواند گیرنده را از گرفتن عکس صفحه نمایش از آنچه ارسال شده، متوقف کند.

واتس اپ در پیامی که در برنامه نشان داده شده، می‌گوید: “هنگامی که این ویژگی را روشن می‌کنید، گیرندگان فقط می‌توانند عکس یا فیلم شما را یک بار قبل از ناپدید شدن باز کنند ولی این را به خاطر داشته باشید، آن‌ها هنوز هم می‌توانند از تصاویر قبل از بسته شدن اسکرین شات بگیرند. “

برنامه اسنپ چت با این مشکل مقابله کرده و کاربران در صورت گرفتن اسکرین شات از پیامی، بلافاصله پیام هشداری برای فرستنده ارسال می‌شود، اما در حال حاضر مشخص نیست که WhatsApp یک محافظ امنیتی مشابه را پی می‌گیرد یا خیر.

ارسال یک پاسخ

نشانی رایانامه‌ی شما منتشر نخواهد شد.